Ilan Șor: “Consolidăm relațiile de parteneriat cu Rusia, cu țările din Uniunea Economică Eurasiatică”

Liderul blocului politic „Victorie” Ilan Șor a organizat o nouă întâlnire cu susținătorii săi la Moscova. În cadrul acesteia, a fost discutată situația actuală din țară și au...

Liderul blocului politic „Victorie” Ilan Șor a organizat o nouă întâlnire cu susținătorii săi la Moscova. În cadrul acesteia, a fost discutată situația actuală din țară și au fost identificate căile de soluționare a problemelor stringente, inclusiv acordarea suplimentelor la pensii, amenajarea orașelor și satelor, susținerea producătorilor locali și multe altele.

„Consolidăm parteneriatul cu Rusia, cu țările din Uniunea Economică Eurasiatică. Datorită colaborării strânse, Găgăuzia a primit noi oportunități – bugetarii și pensionarii din autonomie au început deja să primească plăți suplimentare pe cardurile Promsvyazbank. Iar produsele Găgăuziei vor reapărea pe piața rusă. Vom lupta pentru a oferi tuturor producătorilor moldoveni posibilitatea de a intra pe piața UEEA”, a declarat Șor.

Ilan Șor a împărtășit și planurile de sărbătorire a Zilei Victoriei: “Blocul nostru politic va organiza o procesiune cu depuneri de flori la memorialele din Orhei, Comrat, Taraclia, Bălți. La Chișinău, reprezentanții blocului se vor alătura coloanei generale organizate de Comitetului Național de Coordonare „Pobeda”. Această sărbătoare unește poporul nostru. Nu uităm, iar acesta este lucrul cel mai important!”

In this article