Un economist face radiografia echipei lui Igor Dodon și a Maiei Sandu. Merită de văzut

Igor Dodon are o echipă mare cu specialiști din diverse domenii, în timp ce contracandidatul său Maia Sandu duce lipsă de cadre calificate. De această părere este fostul...

Igor Dodon are o echipă mare cu specialiști din diverse domenii, în timp ce contracandidatul său Maia Sandu duce lipsă de cadre calificate. De această părere este fostul vicepremier Alexandr Muravschi. În cadrul unei emisiuni la NTV Moldova, economistul a făcut o radiografie a celor două echipe.

„Noi vedem echipa lui Dodon, care activează într-o situație foarte dificilă. În ciuda pandemiei, secetei, problemelor locale, guvernul își îndeplinește obligațiile financiare față de populație, nu există întârzieri la achitarea pensiilor și a salariilor. Situația este ținută sub control”, a precizat Muravschi.

Totodată, economistul a atras atenția că echipa Maiei Sandu duce o criză acută de specialiști.

„Guvernul Maiei Sandu a fost cel mai nepregătit și incompetent. Poate că fiecare persoană în mod individual este un bun specialist, competent în domeniul său. Cu excepția fostului ministru al economiei Brînzan. Și dacă cineva s-ar alătura echipei de profesioniști, ar învăța multe. Dar, ca echipă ei nu s-au isprăvit”, mai spune Muravschi.

Într-un final, fostul vicepremier a comparat realizările echipei Maiei Sandu și a lui Igor Dodon.

„Luați orice cabinet de miniștri, chiar și guvernul Streleț, care a activat doar trei luni. Cum a lucrat toată lumea! Iar guvernul Sandu, timp de cinci luni, nu a făcut absolut nimic. Nici nu s-a format cel de-al doilea eșalon de conducători, deoarece toate concursurile au fost organizate la un nivel foarte jos. Nici acum nu văd nicio schimbare în echipa Sandu, cum era slabă și incompetentă, așa și a rămas”, spune Muravschi.

In this article