Mihail Popșoi și Dmitro Kuleba discută despre aderarea R. Moldova și Ucrainei la UE

Ministrul Afacerilor Externe, Mihail Popșoi, a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe de la Kiev, Dmitro Kuleba, în cadrul căreia cei doi oficiali au discutat despre situația...

Ministrul Afacerilor Externe, Mihail Popșoi, a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe de la Kiev, Dmitro Kuleba, în cadrul căreia cei doi oficiali au discutat despre situația din regiune, dar și despre aderarea R. Moldova și a Ucrainei la UE.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Popșoi a scris că, alături de Ucraina, R. Moldova este mai hotărâtă și mai sigură spre calea aderării la UE.

„M-am bucurat să-l întâlnesc la Chișinău pe ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba. I-am mulțumit pentru faptul că a venit să participe la cea de-a treia reuniune a Trilateralei Republica Moldova-România-Ucraina. În cadrul unei întrevederi am discutat despre situația din regiune, dar și drumul nostru comun spre pace, prosperitate și siguranță. Împreună, pașii noștri spre Uniunea Europeană sunt mai hotărâți și mai siguri”, a scris Mihail Popșoi.

sursa

In this article