MAN anunță depunerea unui denunț la CNA în legătură cu licitațiile de la Aeroportul Chișinău

Reprezentanții Mișcării Alternativă Națională vor depune un denunț, conform unei noi proceduri, la CNA în cazul licitațiilor organizate la Aeroportul Internațional Chișinău. Despre acest lucru a declarat liderul...

Reprezentanții Mișcării Alternativă Națională vor depune un denunț, conform unei noi proceduri, la CNA în cazul licitațiilor organizate la Aeroportul Internațional Chișinău. Despre acest lucru a declarat liderul MAN, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, de la N4.

„Cum adică, se creează condiții pentru o singură companie, spui că nu te-ai văzut cu reprezentanții companiei, ca ulterior însăși compania să spună că da, au fost vizite, au fost discuții. Nu îmi închipui să se fi întâmplat asta la București. Este din opera „furtul miliardului”, nu există nicio diferență. Reprezentanții MAN vor depune un denunț conform noii proceduri la CNA, referitor la licitațiile desfășurate la Aeroport”, a declarat Ion Ceban.

Liderul MAN a calificat drept precedente grave și pasibile de anchete și deciziile luate la Comisia Națională pentru Situații Excepționale.

„Când spun că sunt antieuropeni am în vedere că nu poți, nu îmi închipui ca eu să iau decizii la Comisia Situații Excepționale și să contractezi la direct, de câteva milioane de lei reparația drumurilor sau acele contracte la gaz. Aceste precedente sunt foarte grave”, a mai declarat Ion Ceban.

In this article