A vrut să beneficieze de servicii sexuale contra plată, dar a fost atacat și jefuit

Procurorii din cadrul Procuraturii mun.Chișinău, au obținut o sentință de condamnare în privința unui cuplu acuzat de tâlhărie.  Conform datelor urmăririi penale, inculpata l-a cunoscut pe inculpat, în...

Procurorii din cadrul Procuraturii mun.Chișinău, au obținut o sentință de condamnare în privința unui cuplu acuzat de tâlhărie. 

Conform datelor urmăririi penale, inculpata l-a cunoscut pe inculpat, în timp ce acesta era deținut în penitenciar,  iar ea se ocupa de prestarea serviciilor sexuale. După eliberarea bărbatului, cei doi au început să locuiască împreună în apartamentul pe care femeia îl închiria în sectorul Botanica al capitalei.

Potrivit învinuirii înaintate de procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău, inculpații au inițiat un plan pentru realizarea veniturilor, și anume jefuirea potențialii clienți, cărora inculpata urma să le presteze servicii sexuale contra plată. Repartizând rolurile, conform planului anterior convenit, în vederea realizării intențiilor sale criminale, au plasat pe site-ul www.999.md un anunț referitor la prestarea serviciilor menționate. Drept consecință, la 18 iunie 2023, un bărbat a contactat inculpata și au convenit ca la aceeași dată, acesta să se deplaseze la locul prestării serviciilor sexuale, în apartamentul unde se afla femeia. În continuare, conform înțelegerii prealabile, inculpata l-a înștiințat pe inculpat despre faptul că victima se afla deja la fața locului. Astfel, inculpatul, a intrat în apartament și a atacat victima, amenințându-l cu o șurubelniță, solicitându-i transmiterea tuturor mijloacelor bănești care le deținea. Victima a transmis o parte din bani, pe care îi avea în buzunar, ia
r după amenințări repetate, a scos și restul banilor din rucsac, inculpatul reușind să sustragă 2500 de lei de la bărbat.

Potrivit sentinței Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, din 7 martie 2024, inculpatul a fost condamnat la 10 de închisoare, iar inculpata la 8 ani de închisoare cu executare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

In this article