Ilan Șor pregătește un material compromițător despre SIS

Politicianul și filantropul Ilan Șor a anunțat că îi va demasca pe angajații SIS care au încercat să-l implice într-o aventură cu scopul de a-l discredita. El a...

Politicianul și filantropul Ilan Șor a anunțat că îi va demasca pe angajații SIS care au încercat să-l implice într-o aventură cu scopul de a-l discredita. El a povestit că va fi lansat un videoclip special despre schema pusă la cale.

„Ofițerii SIS au elaborat o stratagemă și au creat o întreagă schemă pentru a-mi întinde o cursă cu criptomonedele. Dar nu a funcționat. Cunoaștem întreaga schemă, cunoaștem numele. Și suntem pregătiți să facem publică această poveste.

Avem o înregistrare a discuțiilor și o înțelegere clară a scenariului, prin care SIS a încercat să-mi întindă o cursă. Cine este păpușarul din SIS, și cum se îmbogățește pe seama noastră, veți afla săptămâna viitoare”, a povestit Ilan Șor.

Astfel de provocări au loc cu regularitate. Echipa lui Ilan Șor și politicianul însuși sunt în mod constant supuși atacurilor de diferite tipuri. Printre cele mai recente se numără povestea deja menționată cu SIS și criptomonedele, precum și acuzațiile de control de la distanță a situației cu aeroportul din Chișinău și presupusa compromitere intenționată a licitației. Regimul inept al lui Sandu, în încercarea de a se menține la putere, recurge la cele mai odioase metode, denigrând oamenii și eliminând oponenții politici.

In this article