Echipa lui Ilan Șor va dărui Taracliei o mare sărbătoare în cinstea aniversării a 211 ani de la înființarea orașului

Luni, 6 mai, Taraclia sărbătorește cea de-a 211-a aniversare a fondării sale. Un amplu program cultural și de divertisment în mai multe locuri din oraș este dedicat Zilei...

Luni, 6 mai, Taraclia sărbătorește cea de-a 211-a aniversare a fondării sale. Un amplu program cultural și de divertisment în mai multe locuri din oraș este dedicat Zilei orașului, a declarat primarul Veaceslav Lupov.

“Ziua orașului, conform tradiției, o vom începe cu o slujbă în biserică. La ora 12:00 va avea loc o depunere de flori la rotonda din Parcul Gagarin. Apoi, copiii și adulții sunt așteptați la concursuri, competiții sportive cu premii și diverse jocuri, discotecă, iar seara – un mare concert”, a spus el.

Programul festiv organizat de echipa lui Ilan Șor va dura toată ziua: de la ora 9.00 la 16.00 vor avea loc concursuri sportive cu premii pe stadion, urmate de activități pentru copii, discotecă, un mega concert și focuri de artificii în Piața Principală.

“Capii de afiș ai concertului vor fi cântărețul DONI, grupul “Mahagon” și interpreta Elena Ter. Această sărbătoare este un bun prilej de a reuni familiile și de a petrece timpul împreună!” – a conchis deputatul Vadim Fotescu.

In this article