Premieră! Ion Ceban:„Primăria Chișinău va transmite live Sfânta Liturghie din Noaptea Învierii”

Pentru prima dată, Primăria Chișinău își asumă responsabilitatea pentru transmisiunea live a evenimentelor dedicate sărbătorilor pascale din Noaptea Învierii. Primarul general, Ion Ceban, anunță detalii despre transmisiunea specială...

Pentru prima dată, Primăria Chișinău își asumă responsabilitatea pentru transmisiunea live a evenimentelor dedicate sărbătorilor pascale din Noaptea Învierii. Primarul general, Ion Ceban, anunță detalii despre transmisiunea specială de Paște, confirmând că evenimentul va începe la ora 19:30 și va include întâmpinarea Focului Haric la Catedrala Mitropolitană.
„Astăzi transmisiunea în direct din Scuarul Catedralei va începe la ora 19:30.
Întâmpinarea Focului Haric la Catedrala Mitropolitană va fi la ora 20:00, iar la ora 23:30 va începe Sfânta Liturghie din Noaptea Învierii care, va fi transmisă până după ce are loc sfințirea.
Imaginile vor fi transmise pe pagina oficială a Primăriei Chișinău și pe toate rețelele sociale”, a declarat edilul.

Primarul a subliniat importanța pregătirilor și a mulțumit reprezentanților media care au acceptat să preia semnalul live a Primăriei Chișinău, pentru a bucura cât mai mulți credincioși în această zi.
„Ne bucurăm că am reușit să pregătim totul pentru transmisiune și avem mai multe solicitări de la instituțiile media pentru a prelua semnalul. Foarte mulți oameni ne-au scris și ne-au susținut în decizia luată”, a conchis primarul general.

IMG_3242

In this article