„Festivalul Prieteniei Popoarelor” la Orhei: Blocul politic „Victorie” a pregătit un program special pentru locuitorii și oaspeții orașului

Pe 18 mai, blocul politic „Victorie” organizează la Orhei „Festivalul Prieteniei Popoarelor”. Evenimentul va începe la ora 16:00 în Grădina publică „Orhei”. Locuitorii și oaspeții orașului sunt invitați...

Pe 18 mai, blocul politic „Victorie” organizează la Orhei „Festivalul Prieteniei Popoarelor”. Evenimentul va începe la ora 16:00 în Grădina publică „Orhei”.

Locuitorii și oaspeții orașului sunt invitați să participe la această sărbătoare minunată, care pune în valoare diversitatea culturală și promovează în același timp unitatea între etnii.

Vizitatorii festivalului vor avea ocazia să facă cunoștință cu bucătăria tradițională a țărilor din comunitatea eurasiatică Rusia, Belarus, Kazahstan, Armenia și Kârgâzstan. Ei vor fi serviți cu clătite, frigărui, pilaf, dulciuri orientale etc. Toate acestea – absolut gratuit!

De asemenea, în parc va avea loc un concert, cu paticiparea artiștilor renumiți, care vor interpreta piese îndrăgite de public.

Toți doritorii vor putea participa la concursuri și tombole. Cel mai norocos dintre participanții festivalului va pleca acasă cu premiul cel mare – o motocicletă electrică.

Blocul politic „Victorie” îi invită pe toți să vină la festival cu copiii și familiile.

In this article