Vizita delegației din Moldova a continuat la Parlamentul României și cu liderii PNL și USR

Vizita oficială a Prim-ministrului Maia Sandu a continuat la Parlament, unde a avut loc o întrevedere cu Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, și cu Președintele Camerei Deputaților,...

Vizita oficială a Prim-ministrului Maia Sandu a continuat la Parlament, unde a avut loc o întrevedere cu Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, și cu Președintele Camerei Deputaților, Ion-Marcel Ciolacu, transmite Breaking News.

Reprezentanții delegației de la Chișinău și-au exprimat speranța că va fi instituită o colaborare pe platformă parlamentară, astfel încât să fie promovate interesele cetățenilor din România și Republica Moldova. Prim-ministrul Maia Sandu a subliniat necesitatea unui sprijin constant și dezinteresat din partea autorităților române pentru cetățenii Republicii Moldova.

Discuțiile delegației din Republica Moldova au continuat cu Președintele PNL, Ludovic Orban, și Președintele USR, Dan Barna. PNL și USR ne-au asigurat că vor fi, în continuare, prietenii Republicii Moldova în Parlamentul României și în Parlamentul European și că vor promova interesele cetățenilor noștri și agenda proeuropeană a Guvernului de la Chișinău.

Prim-ministrul Maia Sandu se va afla astăzi în următoarea vizită oficială, la Bruxelles, unde va avea întrevederi cu înalți oficiali europeni.

In this article


Join the Conversation