VIDEO// Președintele opoziției din Georgia, bătut brutal de forțele speciale în timpul protestelor

Președintele partidului de opoziție din Georgia, Mișcarea Națională Unită, Levan Khabeishvili, a fost bătut brutal de forțele speciale în timpul protestelor nocturne, scrie presa georgiană. A fost dus...

Președintele partidului de opoziție din Georgia, Mișcarea Națională Unită, Levan Khabeishvili, a fost bătut brutal de forțele speciale în timpul protestelor nocturne, scrie presa georgiană.

A fost dus la spital, unde a fost operat. Potrivit medicilor, Khabeishvili are oase faciale rupte, dinți tăiați, un hematom la ochi și numeroase vânătăi, vizibile pe tot corpul său, transmite breakingnews.md cu referire la tv8.md.

În această dimineață, direct de la spital, Levan Khabeishvili s-a deplasat în clădirea Parlamentului Georgiei, unde a susținut o conferință de presă jurnaliștilor și a discutat cu susținătorii.

Deputatul a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ochiul umflat și vânătăi: „Nimic nu doare, ochiul meu va trece, corpul meu va trece și totul va dispărea”.

Khabeishvili este membru al Parlamentului georgian și are imunitate parlamentară. Dar ultimele zile arată că parlamentarii de opoziție nu o mai au.

In this article