Valentina Buliga s-a întâlnit cu funcţionarii publici angajaţi recent

Miercuri, 12 iunie, un grup de funcţionarii publici angajaţi la CNAS în anul curent s-au întâlnit cu Valentina Buliga, director general al instituţiei, transmite Breaking News. -Sunt bucuroasă...

Miercuri, 12 iunie, un grup de funcţionarii publici angajaţi la CNAS în anul curent s-au întâlnit cu Valentina Buliga, director general al instituţiei, transmite Breaking News.

-Sunt bucuroasă că aţi ales să munciţi în cadrul Casei Naţionale de Asigurări Sociale. Aţi devenit o părticică din  colectivul CNAS care numără circa 1000 de persoane.  Îmi doresc să  prestaţi servicii calitative pentru beneficiarii de prestaţii sociale, să daţi dovadă de implicare, devotament şi responsabilitate în activitatea pe care o desfăşuraţi şi să treceţi cu brio perioada de probă, a spus Valentina Buliga.

În cadrul evenimentului au participat 18 funcţionari publici de la CTAS Centru, CTAS Botanica, CTAS Buiucani, CTAS Rîşcani, CTAS Ciocana şi Aparatul central al instituţiei.

La moment, Casa Naţională de Asigurări Sociale prestează 73 de prestaţii sociale şi deserveşte 1,3 milioane de cetăţeni.

In this article


Join the Conversation