Doi tineri din capitală reținuți pentru jaf

Un tânăr de 25 de ani și un minor  în vârstă de 16 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție...

Un tânăr de 25 de ani și un minor  în vârstă de 16 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sect. Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf, transmite Breaking News.

Cazul a avut loc pe data de 11 iunie curent, când indivizii aflându-se pe str. Ginta Latină, au sustras  în mod deschis un lănțișor din aur în valoare de 3000 de lei, după care au dispărut într-o direcție necunoscută. Victima, un bărbat în vârstă de 65 ani a apelat imediat serviciul specializat 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii sect. Ciocana, pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma măsurilor speciale de investigație forțele de ordine au identificat și reținut la scurt timp  suspecții, aceștia fiind escortați la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesuale, făptașii  și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că indivizii nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine pentru infracțiuni similare.

Pe acest caz  a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

 

 

In this article


Join the Conversation