Va fi lansat proiectul regional „EU4Environment”

Vineri, 12 aprilie 2019, cu începere de la ora 10.00 în incinta Casei Guvernului, Sala de ședințe de la etajul 6, va avea loc ceremonia de lansare a...

Vineri, 12 aprilie 2019, cu începere de la ora 10.00 în incinta Casei Guvernului, Sala de ședințe de la etajul 6, va avea loc ceremonia de lansare a proiectului EU4Environment, transmite Breaking News.

Proiectul regional „EU4Environment”, finanțat de Uniunea Europeană, are drept scop de a acorda asistență țărilor Parteneriatului Estic: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina în conservarea și utilizarea durabilă a capitalului natural, îmbunătățirea calității mediului și bunăstării populației și stimulării creșterii economice.

La eveniment vor participa reprezentanții ministerelor și organizațiilor interesate, membrii Grupului de lucru interministerial pentru dezvoltare durabilă și economia verde, reprezentanții Uniunii Europene, Delegației UE în Republica Moldova și partenerii care vor implementa proiectul: OECD, UNIDO, UN Environment, CEE ONU, Banca Mondială.

In this article


Join the Conversation