Un bărbat a fost salvat de către pompieri, ameninţând că se va arunca în gol

Ieri 7 mai salvatorii unităţii din Soroca au salvat un bărbat în vârstă de 19 ani care ameninţa că se va arunca în gol de la înălţimea de...

Ieri 7 mai salvatorii unităţii din Soroca au salvat un bărbat în vârstă de 19 ani care ameninţa că se va arunca în gol de la înălţimea de 110 metri, transmite Breaking News.

Potrivit primei informaţii tânărul a urcat pe un retranslator TV cu înălţimea de 130 metri din oraşul Soroca şi amenința că se va arunca în gol. La faţa locului au intervenit pompierii care au urcat după bărbat pentru al convinge să renunţe la acest gând.

Angajaţii IGSU au lucrat aproape o oră pentru ca tânărul să fie de acord să coboare. În timp ce bărbatul vorbea la telefon cu apropiaţii, pompierii l-au fixat cu mijloace de salvare pentru a evita căderea în gol a persoanei.

La ora 20.20 de minute intervenţia a fost finalizată, după ce pompierii l-au coborât treptat de la înălţime asigurându-l cu o funie de protecţie. La final bărbatul a fost preluat de medici, iar cazul este investigat de poliţie.

Potrivit IGSU în ultimelor 24 de ore angajaţii IGSU au intervenit în 20 situaţii de risc. Pompierii îndemnă oamenii să apeleze de urgenţă Serviciul 112 în cazul în care surprind o situaţie excepţională.

In this article


Join the Conversation