Tinerii MAN au lansat seria de discuții “Dialog Politic”

Partidul Mișcarea Alternativa Națională are viitorul asigurat, grație tinerilor din echipă, care, în vederea dezvoltării calităților lor sociale și politice, au lansat seria de discuții „Dialog Politic”. Prezent...

Partidul Mișcarea Alternativa Națională are viitorul asigurat, grație tinerilor din echipă, care, în vederea dezvoltării calităților lor sociale și politice, au lansat seria de discuții „Dialog Politic”.

Prezent la eveniment, Primarul General al municipiului Chișinău și liderul formațiunii, Ion Ceban, a declarat că, pentru el este o onoare să muncească împreună cu tânăra generație pentru prosperitatea țării.

,,Această inițiativă reprezintă un spațiu de dezbatere și dialog dedicat tinerilor pasionați de domeniul politic și implicării civice”, a spus Ion Ceban.

În cadrul primei serii de discuții „Dialog Politic”, cei prezenți au abordat următoare subiecte: Viziunea politică a Partidului MAN și direcțiile strategice pentru viitor; Implicarea tinerilor în procesele decizionale și dezvoltarea unui dialog constructiv între generații; Educația politică și rolul ei în formarea unei cetățenii active și responsabile; Politicile publice destinate tinerilor și modalitățile de promovare a acestora în cadrul legislativului și a societății civile.

,,Dialogul Politic” reprezintă o oportunitate unică pentru tinerii implicați să interacționeze direct cu formatori de opinie, să-și exprime gândurile și preocupările și să contribuie la conturarea unui dialog deschis și transparent în cadrul spațiului politic.

Partidul Mișcarea Alternativa Naționă se mândrețe cu cei mai talentați tineri, ușa sa fiind deschisă pentru toți cei care vor să-și creeze un viitor mai bun aici, acasă.

Am avut onoarea să particip la primul eveniment lansat de tinerii MAN ai partidului politic Mișcarea Alternativa Națională (MAN), care au lansat seria de discuții „Dialog Politic”.

Această inițiativă reprezintă un spațiu de dezbatere și dialog dedicat tinerilor pasionați de domeniul politic și implicării civice.

Subiectele abordate în cadrul dialogului au fost:
🔹 Viziunea politică a Partidului MAN și direcțiile strategice pentru viitor.
🔹 Implicarea tinerilor în procesele decizionale și dezvoltarea unui dialog constructiv între generații.
🔹 Educația politică și rolul ei în formarea unei cetățenii active și responsabile.
🔹Politicile publice destinate tinerilor și modalitățile de promovare a acestora în cadrul legislativului și a societății civile.

Dialogul Politic reprezintă o oportunitate unică pentru tinerii implicați să interacționeze direct cu formatori de opinie, să-și exprime gândurile și preocupările și să contribuie la conturarea unui dialog deschis și transparent în cadrul spațiului politic.

Avem cei mai talentați tineri!

In this article