Tânără amenințată cu o armă de foc

Polițiștii din sectorul Ciocana a reţinut un bărbat de 30 ani, domiciliat în capitală care împreună cu un prieten au comis o tâlhărie în comuna Bubuieci, transmite Breaking...

Polițiștii din sectorul Ciocana a reţinut un bărbat de 30 ani, domiciliat în capitală care împreună cu un prieten au comis o tâlhărie în comuna Bubuieci, transmite Breaking News.

Infracțiunea a avut loc în luna iunie a anului 2018, polițiștii Inspectoratului de Poliție Ciocana fiind alertați de o tânără, care a comunicat că a fost amenințată cu o armă de foc și deposedată de telefonul mobil și bani. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și ofițerii de investigație specializați în combaterea infracțiunilor grave și deosebit de grave, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Victima a declarat forțelor de ordine că în timp ce își parca automobilul de ea s-au apropiat doi indivizi și amenințând-o au deposed-o de bunurile materiale, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 9 900 lei.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de forțele de ordine a fost reținut unul din indivizi care s-a dovedit a fi in vârstă de 32 ani. Acesta fiind audiat în cadrul cauzei penale pornită pentru tîlhărie, el și-a recunoscut vinovăția. Acesta a fost condamnat de instanța de judecată la 7 ani privare de libertate. Al doilea complice la infracțiune a fost anunțat în căutare de forțele de ordine.

În urma unui șir de acțiuni speciale de investigație și urmărire penală demarate de polițiști la data de 6 februarie curent a fost reținut și cel de-al doilea individ bănuit în comiterea infracțiunii. Este de menționat că indivizii anterior au mai fost judecați pentru comiterea furturilor, jafurilor și circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare.

Actualmente individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

In this article


Join the Conversation