Start ,,Socca EuroCup2024”. Ion Ceban: ,,Primăria Municipiului Chișinău a susținut, susține si va susține în continuare fotbalul moldovenesc

Primăria Municipiului Chișinău ajută fotbalul din Republica Moldova să atingă alte niveluri importante. Astfel, cu sprijinul municipalității, Federația Moldovenească de Fotbal a dat start celei de-a doua ediții...

Primăria Municipiului Chișinău ajută fotbalul din Republica Moldova să atingă alte niveluri importante. Astfel, cu sprijinul municipalității, Federația Moldovenească de Fotbal a dat start celei de-a doua ediții a turneului internațional „Socca EuroCup 2024”, organizat la noi în țară.

Despre aceste lucru a informat Primarul General al Chișinăului, Ion Ceban, printr-o postare pe rețelele de socializare, unde a menționat că, la ceremonia de deschidere a competiției, care a avut loc în seara zilei de astăzi, a participat și viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, acesta urându-le jucătorilor succes, iar suporterilor mult spectacol fotbalistic.

,,Ulterior, de la 20:30, pe terenul Arenei „La Izvor” din Chișinău, naționala Moldovei a debutat într-un meci contra echipei similare a Portugaliei, împunându-se cu 3-1”, a mai scris edilul.

Menționăm că, la ,,Socca EuroCup 2024” participă 22 de naționale, „Tricolorii”, antrenați de către antrenorul-jucător, Sergiu Tacot, făcând parte din Grupa 1, alături de primele reprezentative ale Portugaliei, Georgiei și Turciei.

Turneul „Socca EuroCup2024” se va desfășura în perioada 8-12 mai, la Chișinău, intrarea fanilor la toate meciurilor atât din faza grupelor, cât și din cea eliminatorie, fiind liberă.

,,Primăria Municipiului Chișinău, un susținător aprig al sportului național, inclusiv al „Sportului Rege”, va continua să ofere suport maxim tuturor celor care doresc să ridice drapelul țării noastre pe prima treaptă a podiumului competițiilor naționale și internaționale”, a dat asigurări Primarul General Ion Ceban.

In this article