Slusari nu cade în capcana lui Candu

Vicepreședintele PPDA, Alexandr Slusari, nu cade în capcana lui Andrian Candu și respinge orice idee de a forma o alianță cu PDM.  “Noi nu vedem progrese în cadrul...

Vicepreședintele PPDA, Alexandr Slusari, nu cade în capcana lui Andrian Candu și respinge orice idee de a forma o alianță cu PDM.

 “Noi nu vedem progrese în cadrul PDM. Alianță cu un partid care nu s-a curățat și care rămâne pe poziții vechi, fără progres, eu la ora actuală nu văd cum este posibil.”, a declarat Alexandr Slusari, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Slusari mai spune că ultimele remanieri de cadre, care au avut loc în PDM, confirmă că lucrurile în această formațiune nu se schimbă. „Din punctul meu de vedere, cea mai mare problemă a PDM, la moment, este PDM”,  a adăugat vicepreședintele PPDA.

Blocul ACUM și PDM ar putea redacta o declarație cu privire la ireversibilitatea parcursului european al Republicii Moldova. Despre aceasta vicepreședintele PAS, Igor Grosu, a declarat la Publika TV. Ulterior, Andrian Candu a confirmat informații și a mai adăugat că textul declaraţiei urmează să fie definitivat în următoarele zile.

In this article


Join the Conversation