FOTO // Maia Sandu se teme de susținătorii săi? A mers la Hîncești cu paza

Liderul PAS, Maia Sandu, a mers la întâlnirea cu alegătorii din Hîncești cu paza, scrie telegraph.md. Aceasta a fost surprinsă alături de Gheorghe Ichim. Numele acestui paznic a...

Liderul PAS, Maia Sandu, a mers la întâlnirea cu alegătorii din Hîncești cu paza, scrie telegraph.md. Aceasta a fost surprinsă alături de Gheorghe Ichim.

Numele acestui paznic a devenit cunoscut, după ce Maia Sandu a fost surprinsă alături de el în mai 2019.

Anterior, Maia Sandu a fost văzut și cu alți bodyguarzi. Unul dintre ei era Vasile Popa, fostul bodyguard a lui Vlad Filat.

Amintim că Maia Sandu este însoțită mereu de bodyguard încă din anul 2016. Atunci, lidera PAS fiind în campanie electorală, a fost la Piața Centrală pentru a-și face PR, însoțită de același Vasile Popa.

Ulterior, pe data de 1 iulie 2018, în cadrul marșului spre sediul PDM, Maia Sandu a fost deja însoțită de 3 bodyguarzi, iar printre ei și Vasile Popa, dar și Gheorghe Ichim. Și pe data de 26 august 2018, când au organizat un flashmob în centrul Chișinăului, Maia Sandu a fost însoțită de bodyguarzi. Atunci, unul dintre bodyguarzi avea la el și un pistol.

Cu toate acestea, în raportul de cheltuieli al partidului, Maia Sandu nu a menționat nimic, declarând ulterior pentru presă că bodyguarzii ar face pentru ea voluntariat.

In this article


Join the Conversation