Un tânăr a dat buzna în casa vecinului, l-a amenințat cu un cuțit și l-a jefuit

Amintim că noaptea trecută, două persoane necunoscute au dat buzna în casa unei femeie din Drochia, pe care au bătut-o și jefuit-o de 10 000 de lei. Un...

Amintim că noaptea trecută, două persoane necunoscute au dat buzna în casa unei femeie din Drochia, pe care au bătut-o și jefuit-o de 10 000 de lei.
Un tânăr a fost reținut de oamenii legii, după ce noaptea trecută a dat buzna în casa vecinului, l-a amenințat cu un cuțit și i-a furat banii și telefoanele mobile. Cazul a avut loc noaptea trecută, în orașul Glodeni.

Victima, un bărbat în vârstă de 65 de ani, le-a spus oamenilor legii că, în timp ce dormea, în jurul orelor 00:05, s-a trezit în casă cu vecinul său. Acesta era înarmat cu un cuțit și l-a amenințat, după care i-a cerut telefoanele mobile.

Bărbatul l-a îmbrâncit pe tânăr, iar ultimul i-a provocat o rană cu cuțitul la mâna dreaptă, după care i-a luat din buzunar bani în sumă de 2500 de lei și a fugit într-o direcție necunoscută.

Potrivit reprezentanților IP Glodeni, făptașul s-a dovedit a fi un tânăr de 26 de ani, anterior condamnat pentru o altă infracțiune, și care a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe numele său oamenii au pornit o cauză penală.

 

In this article


Join the Conversation