Serviciile municipale sunt mobilizate și lucrează la reparația străzilor din comuna Țînțăreni

În Țînțăreni sunt realizate mai multe lucrări de infrastructură. Ceban spune că și-a asumat un angajament ferm față de comuna Țînțăreni, raionul Anenii Noi, pe care îl respectă....

În Țînțăreni sunt realizate mai multe lucrări de infrastructură. Ceban spune că și-a asumat un angajament ferm față de comuna Țînțăreni, raionul Anenii Noi, pe care îl respectă. Serviciile municipale sunt mobilizate și lucrează la reparația străzilor din comuna Țînțăreni.

„În prezent se lucrează pe str. Morii din localitate, intervenția presupune frezarea părții carosabile, amenajarea pietrișului, aplicarea stratului de egalizare, amorsarea și așternerea asfaltului. Lucrările de reparație a străzii sunt finalizate în proporție de aproximativ 30%.

De asemenea, a intrat în reparație și str. Ion Creangă din localitate, ulterior se va interveni și pe str. Crețoaia. Tot în acest an, pe str. Chișinău din com. Țînțăreni: a fost așternut stratul de pietriș și montate în jur de  430 de borduri.

Lucrările de reparație a străzilor  sunt efectuate conform contractului de societate civilă, încheiat între Primărie și administrația comunei Țînțăreni, raionul Anenii Noi, pentru exploatarea gunoiștii municipale”, a declarat edilul.

Ceban spune că municipalitatea continuă cu alte proiecte de infrastructură: se lucrează și la stadioanele multifuncționale construite, dar și alte obiective.

Precizăm că și anul trecut primăria Chișinău a realizat mai multe proiecte în comuna Țînțăreni, promisiuni de prin anul 2011 făcute de fostele conduceri.

In this article