Șeful statului a avut o ședință comună cu ambasadorii străini din țara noastră

Președintele țării, Igor Dodon, a discutat cu ambasadorii acreditați în țara noastră despre evoluțiile pe plan intern și despre politica externă a Republicii Moldova.  Şeful statului le-a vorbit...

Președintele țării, Igor Dodon, a discutat cu ambasadorii acreditați în țara noastră despre evoluțiile pe plan intern și despre politica externă a Republicii Moldova. 

Şeful statului le-a vorbit ambasadorilor despre intențiile guvernării de a întreprinde pași concreți în vederea sporirii nivelului de trai al populației prin implementarea unor proiecte majore de infrastructură. Dodon a remarcat și colaborarea eficientă dintre președintele țării, președintele Parlamentului și premier.

Igor Dodon a reconfirmat intenția guvernării de a continua promovarea politicii externe echilibrate între Est și Vest. Dodon le-a spus ambasadorilor străini că autoritățile din Moldova vor respecta toate angajamentele asumate față de partenerii externi, inclusiv implementarea celor mai importante reforme.

La întrevederea șefului statului cu diplomații străini acreditați în țara noastră s-a vorbit și despre evoluțiile în dosarul  problemei transnistrene.

In this article


Join the Conversation