Sandu şi Năstase continuă să fie criticați pentru eșecul de la Hânceşti: Aţi pierdut şi moral aceste alegeri

Liderii PAS continuă să fie criticați pentru eșecul usturător la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hânceşti. În opinia sociologului şi bloggerului Vitalie Sprânceană, unul din liderii mișcării Occupy...

Liderii PAS continuă să fie criticați pentru eșecul usturător la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hânceşti. În opinia sociologului şi bloggerului Vitalie Sprânceană, unul din liderii mișcării Occupy Guguţă, opoziția a pierdut moral acest scrutin.

“Aţi pierdut şi moral aceste alegeri. Puteați îndemna la boicot, puteați îndemna oamenii să nu iasă, puteați convoca ședința de Parlament şi cere președintelui să instituie stare de urgență, pentru a amâna alegerile, puteaţi… În fine, tare trist…”, a scris Sprânceană, într-un comentariu pe Facebook.

Iar jurnalistul Petru Bogatu a scris anterior că liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu și Andrei Năstase, s-au transformat în niște frustrați cosmici, iar acest lucru este vizibil în special după eșecul de la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hânceşti.

“Pierzând totul, Maia Sandu și Andrei Năstase s-au transformat în niște frustrați cosmici. N-au nici minte, nici caracter să-și recunoască în sfârșit greșelile. Se războiesc astăzi între ei și își varsă năduful asupra partidelor euro-unioniste mai mici care caută cu înfrigurare o alternativă și nu o găsesc în disperare de cauză”, a scris Petru Bogatu, într-un editorial publicat de portalul deschide.md.

In this article