Salubrizarea albiei râului Bâc, 16 martie 2019

Primăria municipiului Chișinău invită cetățenii și reprezentanții sectorului asociativ, sâmbătă, 16 martie, a.c., la o acțiune de salubrizare a albiei râului Bâc. Activitatea cu participarea comunității prevede, de...

Primăria municipiului Chișinău invită cetățenii și reprezentanții sectorului asociativ, sâmbătă, 16 martie, a.c., la o acțiune de salubrizare a albiei râului Bâc. Activitatea cu participarea comunității prevede, de asemenea, colectarea deșeurilor din preajma bazinelor de apă care traversează capitala: râulețul Durlești, Malina Mică, Țiganca, Valea Trandafirilor etc, transmite Breaking News.

Alături de cetățeni, la acțiune vor participa serviciile municipale specializate: Direcția generală locativ-comunală și amenajare, întreprinderile pentru servicii locative și cele de prestări servicii, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi, dar și subdiviziunile structurale municipale.

Programul zilei de curăţenie va începe la ora 09:00, iar autoritățile locale vor pune la dispoziție mănuși, pungi, precum și transport pentru evacuarea deșeurilor.

Ne exprimăm speranța că efortul echipei din Primărie va fi sprijinit de cât mai mulți locuitori ai orașului, atât prin ajutorul pe care ni-l vor da în susținerea acțiunii administrației publice locale Chișinău, cât mai ales, prin menținerea curățeniei pe întreg parcursul anului.

Măsura anunțată de municipalitate se va desfășura în contextul Zilei mondiale a apei.

In this article


Join the Conversation