Reacția lui Filip după plecarea celor șase deputați: E o decizie optimă, care va ajuta partidul

Liderul democraților, Pavel Filip, consideră că decizia celor șase deputați de a părăsi formațiunea este una corectă. În opinia lui Filip, sunt prea multe diferențe de viziuni între...

Liderul democraților, Pavel Filip, consideră că decizia celor șase deputați de a părăsi formațiunea este una corectă. În opinia lui Filip, sunt prea multe diferențe de viziuni între acest grup și întreaga formațiune.
„Am luat act de anunțul făcut de acest grup de colegi de a părăsi PDM. Era o decizie previzibilă, având în vedere anumite evenimente din ultimele luni. E vorba de mai mult decât diferențe de viziuni între partid și acest grup și cred că decizia lor este una optimă, care va ajuta atât PDM, cât și acest grup de colegi să evolueze mai departe, inclusiv printr-o posibilă colaborare în viitor pe proiecte de interes comun. În acest moment sunt la București, unde am mai multe întâlniri oficiale, seara voi reveni la Chișinău, se va reuni conducerea partidului și vom prezenta poziția noastră oficială.”, a scris Pavel Filip.
Șase deputați democrați, Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Corneliu Padnevici, Eleonora Graur, Repeșciuc Grigore, toți apropiați fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc, au părăsit, astăzi formațiunea. În cadrul unei conferințe de presă ei au declarat că nu sunt de acord cu mai multe decizii, luate de conducerea PDM.
In this article


Join the Conversation