Primăria Orhei și echipa lui Ilan Șor invită locuitorii și oaspeții municipiului la Târgul de Paști

Tradițiile frumoase continuă la Orhei. Autoritățile locale, alături de echipa lui Ilan Șor se pregătesc cu mare entuziasm pentru cel mai așteptat eveniment al primăverii – Târgul de...

Tradițiile frumoase continuă la Orhei. Autoritățile locale, alături de echipa lui Ilan Șor se pregătesc cu mare entuziasm pentru cel mai așteptat eveniment al primăverii – Târgul de Paști! Circa 40 de producători locali s-au mobilizat pentru a participa la acest iarmaroc deosebit, unde vor expune cu mândrie tot ce au pregătit cu multă grijă și pasiune cu propriile lor mâini. Asemenea evenimente au loc an de an în cel mai frumos oraș din țară, obicei care s-a înrădăcinat în Orhei la inițiativa primarului de onoare al urbei, Ilan Șor.

Oamenii vor putea găsi acolo de la produse tradiționale autentice și obiecte de meșteșugărit originale, până la cele mai delicioase produse alimentare și vinuri.

Evenimentul va avea loc în perioada 1-4 mai, transformând strada Mihai Eminescu din Orhei într-un adevărat paradis al gusturilor și meșteșugurilor locale. Atmosfera va fi plină de culoare, arome și tradiții, aducând bucurie și energie pozitivă în inimile tuturor participanților.

Primarul de Orhei, Tatiana Cociu, a invitat locuitorii la acest târg minunat, manifestându-și susținerea pentru acest eveniment deosebit.

“Târgul de Paști este un moment de bucurie și mândrie pentru locuitorii noștri, precum și o oportunitate minunată de a promova produsele locale și tradițiile noastre autentice. În vitrine vor fi expuse din belșug produse alimentare pascale precum ouă vopsite, prăjituri, pască, flori, lucruri confecționate manual cu simboluri pascale și multe altele. Sunt mândră de implicarea producătorilor noștri și sunt convinsă că această ediție a târgului va fi una de succes și plină de frumusețe. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de farmecul sărbătorilor pascale la Târgul de Paști din Orhei!”.

Autoritățile locale și echipa lui Ilan Șor promit că și în acest an, oamenii vor avea parte de emoții unice, întrucât la Orhei se organizează mereu cele mai mari și mai festive târguri, la care participă cetățeni din toată țara.

Târgul de Paști este un proiect comun al Primăriei Orhei și a fost instituit la inițiativa primarului de atunci, Ilan Șor. Locuitorii percep acest eveniment ca o datină ce consolidează comunitatea lor și prin care au posibilitatea să-și valorifice cele mai frumoase tradiții.

In this article