Grădina Zoologică din Chișinău va fi deschisă și în zilele de sărbătoare din luna mai

Locuitorii și oaspeții municipiului Chișinău vor putea vizita Grădina Zoologică din Capitală și în zilele de sărbătoare din luna mai. Un anunț în acest sens a fost făcut...

Locuitorii și oaspeții municipiului Chișinău vor putea vizita Grădina Zoologică din Capitală și în zilele de sărbătoare din luna mai. Un anunț în acest sens a fost făcut de viceprimarul Capitalei, Irina Gutnic, astăzi, 29 aprilie, în cadrul şedinţei operative a serviciilor Primăriei Chişinău.

Astfel, toți cei interesați vor acea ocazia, inclusiv în perioada 1-14 mai, să facă cunoștință cu cele 1180 de exemplare de păsări și animale, inclusiv cele 136 de specii provenite de pe toate continentele, cu excepția Antarctidei, multe dintre acestea fiind incluse în Cartea Roșie Internațională și Cartea Roșie a Republicii Moldova.

Privind costul biletelor, care pot fi cumpărate la Casele Grădinii Zoologice, Primăria Chișinău informează că, acesta variază, după cum urmează:

–Copiii de până la 7 ani, copiii orfani, invalizi, rămași fără întreținere părintească, care se educă în școlile internat din republică (la prezentarea legitimației) – gratis
–Elevi, studenți, pensionari (la prezentarea legitimației) – 5 lei.
–Maturi – 30 lei (de la 1 aprilie până la 31 octombrie), în perioada de iarnă – 25 lei.

În perioada estivală, Grădina Zoologică își va modifica programul de activitate, porțile acesteia, urmând a fi deschise în intervalul: 08:00 – 20:00.

In this article