Procurorul respinge solicitarea de testare la poligraf în cazul suspectului de omorul tinerei Ana-Maria Guja

Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în cazul omorului tinerei în vârstă de 19 ani, însărcinată în luna a șasea, Ana-Maria Guja, nu va trece poligraful. Solicitarea privind testarea la...

Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în cazul omorului tinerei în vârstă de 19 ani, însărcinată în luna a șasea, Ana-Maria Guja, nu va trece poligraful.

Solicitarea privind testarea la poligraf, înaintată de avocatul bărbatului, a fost respinsă de procuror. Informația a fost confirmată pentru NM de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale (PG), Violina Moraru.

„La data de 18.04.2024 apărătorul a solicitat testarea la poligraf. La 23.04.2024 solicitarea fiind respinsă de procuror prin ordonanță”, a declarat Violina Moraru pentru NM.

Totodată, reprezentanta PG a precizat că bănuitul a fost pus oficial sub învinuire pentru omorul unei femei însărcinate.

„La 25 aprilie 2024, urmare a conexării cauzelor penale, învinuitului i-a fost înaintată o nouă acuzare, conform bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunilor de răpire și omorul unei femei gravide. Învinuitul a refuzat să se expună asupra învinuirii și să facă declarații pe caz”, a menționat Violina Moraru.

In this article