Primăria Chișinău a semnat un acord de colaborare cu Camera de Comerț și Industrie

Primăria Chișinău a semnat un acord de colaborare cu Camera de Comerț și Industrie (CCI), prin care ambele instituții se angajează să dezvolte mai multe proiecte comune. Potrivit...

Primăria Chișinău a semnat un acord de colaborare cu Camera de Comerț și Industrie (CCI), prin care ambele instituții se angajează să dezvolte mai multe proiecte comune.

Potrivit primarului general al capitalei, Ion Ceban, necesitatea acestui acord a venit în urma unor conlucrări în organizarea târgului de Crăciun, dar și alte evenimente importante.

În urma semnării acordului, cei de la CCI, împreună cu Primăria Chișinău urmează să organizeze mai multe evenimente cum ar fi Forumul investițional la Chișinău, care va avea loc în octombrie anul curent, Zilele Chișinăului în alte capitale ale lumii, dar și târgul de Paște.

De asemenea, Camera de Comerț și Industrie va face instruiri ale funcționarilor din primărie, cu privire la indicatorii de performanță, dar și pregătirea managerilor și experților în audit energetic.

La rândul său, Sergiu Harea s-a arătat deschis și a mulțumit pentru această oportunitate și că am dat curs acestei solicitări. „Camera de Comerț și Industrie a încercat să semneze acest acord cu anterioarele conduceri, însă, abia acum s-a reușit”, a declarat Harea.

Cele două părți au convenit ca după semnarea memorandului, cei de la Camera de Comerț vor face un plan comun de acțiuni.

In this article


Join the Conversation