Peste 2000 locuri de muncă vacante au fost oferite la Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret

Circa 50 de angajatori au oferit ieri, peste 2000 locuri de muncă vacante, la Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret, în diverse domenii: tehnologii informaţionale (operatori la PC,...

Circa 50 de angajatori au oferit ieri, peste 2000 locuri de muncă vacante, la Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret, în diverse domenii: tehnologii informaţionale (operatori la PC, programatori), contabilitate, medicină, inginerie, management, juridică, comerț, servicii pază și securitate, industrie ușoară, etc, transmite Breaking News.

Evenimentul a fost organizat la inițiativa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Târgul locurilor de muncă pentru Tineret este destinat absolvenților instituțiilor de învățământ, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor care doresc să-și schimbe locul de muncă.

În perioada 30 mai – 07 iunie 2019, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XVII-a, cu tematica „Locuri de muncă pentru Tineret”. Târgul on-line poate fi accesat pe platforma www.e-angajare.md și întrunește circa 110 angajatori, din 16 raioane/municipii, astfel încât persoanele care caută un loc de muncă, au posibilitatea de a alege jobul potrivit din cele peste 2200 locuri vacante disponibile (medicină, industrie textilă, producere, inginerie, învățământ, comerț etc.) și de a aplica direct CV-ul pentru acesta.

 

In this article


Join the Conversation