Ilan Șor: Orhei este Monaco moldovenesc și va fi cel mai bun întotdeauna

Municipiul Orhei a devenit un Monaco al Moldovei, care va fi și în continuare cel mai dezvoltat, a dat asigurări fostul primar al localității, deputatul Ilan Șor. El...

Municipiul Orhei a devenit un Monaco al Moldovei, care va fi și în continuare cel mai dezvoltat, a dat asigurări fostul primar al localității, deputatul Ilan Șor. El a participat sâmbătă, 1 iunie, la inaugurarea celui mai mare parc de distracții din Moldova, OrheiLand, transmite Breaking News cu referire la orhei.md.

Municipiul Orhei a devenit un Monaco al Moldovei, care va fi și în continuare cel mai dezvoltat, a dat asigurări fostul primar al localității, deputatul Ilan Șor. El a participat sâmbătă, 1 iunie, la inaugurarea celui mai mare parc de distracții din Moldova, OrheiLand.

Ilan Șor, autorul proiectului „OrheiLand” a fost cel care a inaugurat sezonul estival la cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, situat în Orhei, oraș până recent administrat de actualul deputat. „Am spus că Orheiul este Monaco moldovenesc și acest Monaco va fi cel mai bun întotdeauna”, a dat asigurări fostul edil.

„OrheiLand este nu doar cel mai mare și frumos parc de distracții, dar un loc în care demonstrăm că a trăi în condiții bune se poate și astăzi, nu peste 20 de ani, să construiești bine și calitativ se poate nu doar cu ajutor din afară, dar și de sine stătător”, a menționat Ilan Șor.

El a precizat că și în acest an la OrheiLand toate distracțiile vor fi gratuite. „OrheiLand și Orhei este o insuliță a comunismului pentru că sunt făcute pentru oameni”.

 

In this article


Join the Conversation