A fost lansată Legea privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar

Ministerul Finanțelor a desfășurat ieri o nouă ședință comună de lucru cu reprezentanții autorităților publice locale. În cadrul evenimentului au fost discutate aspecte ce țin de implementarea Legii...

Ministerul Finanțelor a desfășurat ieri o nouă ședință comună de lucru cu reprezentanții autorităților publice locale. În cadrul evenimentului au fost discutate aspecte ce țin de implementarea Legii nr. 270/2018 privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, modalitatea de acordare a suportului bugetar pentru autoritățile publice locale în scopul implementării legii sus-menționate, precum și alte subiecte relevante, transmite Breaking News.

Ministrul Finanțelor, Ion Chicu a adăugat că implementarea Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar este un efort comun și a mulțumit tuturor pentru implicare în acest proces.

Ministrul Finanțelor a spus că, reforma salarizării a fost una necesară și a adus multe avantaje. Totodată, Ion Chicu a declarat că legea are și unele carențe, însă acestea vor fi înlăturate în cel mai scurt timp.

Toată informația relevantă ședinței de ieri, inclusiv și sinteza integrată a întrebărilor adresate în cadrul ședinței și răspunsurilor la acestea va fi publicată pe pagina web a Ministerului în compartimentul dedicat finanțelor publice locale la următoarea adresă: http://mf.gov.md/ro/content/finan%C8%9Bele-publice-locale.

In this article


Join the Conversation