Pactul de neagresiune, încălcat din nou! Un deputat PPDA o critică pe Maia Sandu pentru căderea Guvernului

Deputatul PPDA, Igor Munteanu, o atacă dur pe lidera PAS, Maia Sandu, pentru că a luat „o decizie pripită”, care au dus la căderea Guvernului. Declarațiile au fost...

Deputatul PPDA, Igor Munteanu, o atacă dur pe lidera PAS, Maia Sandu, pentru că a luat „o decizie pripită”, care au dus la căderea Guvernului. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii În Profunzime de la Pro TV, transmite Breaking News.

„Sunt destul de sceptic în privința efectelor pozitive asumării de responsabilitate politică din noiembrie. Cred că decizia a fost pripită și n-a oferit suficiente motive să ne felicităm”, a declarat Munteanu.

Întrebat dacă a știut despre intenția Maiei Sandu de a-și asuma răspunderea în cazul Legii cu privire la Procuratură, deputatul PPDA a declarat că în cadrul formațiunii subiectul nu a fost discutat.

Joi, în cadrul unei emisiuni, președintele PPDA, Andrei Năstase, a spus că partenerii externi nu au acceptat asumarea de răspundere, ca rezolvare a problemei. Asta din discuțiile cu ei, nu știu din alte părți. Din discuțiile cu ei am găsit multă dezamăgire”, a declarat Năstase.

 

 

In this article


Join the Conversation