Noul director al Moldsilva este membru PAS

Agenţia „Moldsilva” are un nou director. Este vorba despre Valeriu Caisîn, desemnat în urma unui concurs organizat de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului (MADRM). Acesta a...

Agenţia „Moldsilva” are un nou director. Este vorba despre Valeriu Caisîn, desemnat în urma unui concurs organizat de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului (MADRM). Acesta a candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie din partea blocului ACUM, fiind pe locul 37 în lista candidaților pe circumscripția națională, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

Anunţul a fost făcut de către ministra Agriculturii, Georgeta Mincu, pe pagina de Facebook.

„Noul director al Moldsilva are o experienţă 30 de ani de activitate în domeniul silvic, este doctor în biologie, deţine capacităţi în procesele de producţie şi protecţie în cadrul fondului forestier, precum şi este un bun organizator şi manager”, a menţionat Georgeta Mincu, citat de Moldova 1.

Anterior, Caisîn a deținut funcția de director adjunct științific al Institutului de Cercetări și Amenajări Silvice (ICAS), instituție subordonată Agenției pentru Silvicultură „Moldsilva”.

În baza de date a Comisiei Electorale Centrale, Caisîn figurează ca membru al Partidului Acțiune și Solidaritate.

In this article


Join the Conversation