Membrii Comisiei pentru decernarea Premiului Național au promovat 33 de candidați

Cea de-a doua ședință a Comisiei pentru decernarea Premiului Național, prezidată de vice-președintele Comisiei, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a avut loc, ieri 18 iulie, transmite...

Cea de-a doua ședință a Comisiei pentru decernarea Premiului Național, prezidată de vice-președintele Comisiei, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a avut loc, ieri 18 iulie, transmite Breaking News.

În cadrul acesteia, membrii Comisiei au examinat scrisorile de recomandare ale candidaților la concurs, depuse în termenul stabilit  și au decis instituirea grupurilor de experți pe domenii.

Astfel, în următoarea etapă a concursului au fost promovați 33 candidați. Aceștia trebuie să depună dosarele la secretariatul Comisiei pentru decernarea Premiului Național până la 26 iulie curent, cu respectarea prevederilor din Regulamentul cu privire la Premiul Național.

Premiul Național constă din diplomă, medalie și recompensă bănească în valoare de 100 de mii de lei. Guvernul decernează anual până la zece premii naționale, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Independenței.

In this article


Join the Conversation