Mama unui deputat din PAS, decorată de Igor Dodon

Mama deputatului fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, Radu Marian, a primit titlul de „Maestru în Artă”. Aceasta a fost decorată de președintele Igor Dodon și a ridicat...

Mama deputatului fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, Radu Marian, a primit titlul de „Maestru în Artă”. Aceasta a fost decorată de președintele Igor Dodon și a ridicat ordinul la o ceremonie oficială care s-a desfășurat la Președinție.

Cristina Marian, sora deputatului Radu Marian, și-a felicitat mama pe Facebook, postând și poze de la eveniment.

„Zi istorică pentru mama. A fost decorată cu ordinul de stat „Maestru în Artă”, de către președintele Republicii Moldova pentru contribuția în dezvoltarea țării. Mama, felicitări, suntem cei mai fericiți să te avem!”, a scris Cristina.

„Mă bucur nespus pentru mama. Pe parcursul a peste 30 de ani a schimbat și modelat zeci de destine, inclusiv eu și frații mei, prin prisma a peste 200 de evenimente dedicate artei corale. Titulatura de „Maestru în Artă” reflectă încă o dată pasiunea și dedicația exemplară pentru meseria aleasă, un exemplu pentru noi toți. Auguri Mama!”, a scris tot pe Facebook Andriano Marian, fratele deputatului PAS.

In this article

Join the Conversation