Năstase, noi reproşuri către Maia Sandu: Oamenii au dorit crearea a unui singur partid de opoziţie

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi reprozează colegei sale din PAS, Maia Sandu, că nu a dorit să se implice în acţiunile de protest împotriva fostului regim, în...

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi reprozează colegei sale din PAS, Maia Sandu, că nu a dorit să se implice în acţiunile de protest împotriva fostului regim, în perioada protestelor stradale din 2015-2016 şi să paricipe la crearea unei singure forţe politice de opoziţie. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni online, realizată de jurnalistul Dorin Galben, transmite Breaking News.

„Atunci membrii Platformei civice DA au mers la foarte multă lume de calitate, deoarece noi nu am dorit să ne implicăm politic. Am vorbit şi cu Barbaroşie, şi cu Cheianu. Ulterior, am mers, de câteva ori, împreună cu Igor Boțan, la Maia Sandu. O dată ne-a amânat, apoi a zis că nu vrea să facă partid, că trebuie bani, nu mai știu ce”, a declarat Andrei Năstase.

În acelaşi interviu, Andrei Năstase şi-a exprimat regretul că ezitarea Maiei Sandu a dus la crearea a două parde pe dreapta eşichierului politic, nu a unuia.

„Au demarat protestele, care s-au soldat cu exprimarea în public a voinței oamenilor de a avea un partid. Rețineți, un partid nu două”, a mai spus Andrei Năstase.

Andrei Năstase a regretat şi faptul că PAS şi Maia Sandu s-au postat din start în relaţie de competiţie cu PPDA.

„La ceva timp distană de crearea PPDA, am auzit-o pe Maia Sandu, care a spus că da, va fi un tip de concurenţă. Deci am fost diferiţi din punctul acesta de vedere”, a conchis liderul PPDA.

 

 

In this article

Join the Conversation