Mai multe tinere, obligate să se prostitueze pe teritoriul Pieței Centrale din capitală

Un bărbat a fost condamnat la 11 ani de închisoare, după ce a exploatat sexual mai multe tinere, printre care două minore. Sentința a fost pronunțată miercuri, 29...

Un bărbat a fost condamnat la 11 ani de închisoare, după ce a exploatat sexual mai multe tinere, printre care două minore. Sentința a fost pronunțată miercuri, 29 mai, de magistrații Judecătoriei Chișinău.

Potrivit materialelor dosarului, pe parcursul anilor 2018-2019, inculpatul, activând în calitate de vânzător la Î.M. „Piața Centrală” din capitală, a recrutat mai multe tinere, inclusiv două minore de 16 și 17 ani, pe care le-a determinat să practice prostituția atât pe teritoriul pieței, cât și în alte locații din municipiu, scrie Deschide.MD.

Pentru serviciile oferite, tinerele, fiind din familii social-vulnerabile, erau remunerate cu 100-250 lei.

Despre afacerea ilegală s-a aflat, când una dintre tinere a rămas însărcinată.

Fiind audiat, bărbatul nu și-a recunoscut vina, însă procurorii au reușit să-i demonstreze culpabilitatea. Una dintre victime a declarat că în acea perioadă când activa la inculpat, întreținea până la 20 de rapoarte sexuale pe zi. Mai mult, toate tinerele au declarat că erau obligate să întrețină relații sexuale nu doar cu clienții, dar și cu inculpat.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chişinău în termen de 15 zile.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

 

In this article