Cadou pentru bălțeni cu prilejul Zilei orașului: blocul politic „Victorie” invită la OrheiLand locuitorii capitalei nordului

Blocul politic „Victorie” a pregătit două surprize pentru locuitorii Bălțiului, cu ocazia Zilei orașului care s-a desfășurat pe 22 mai. Atunci, echipa lui Ilan Șor a promis că...

Blocul politic „Victorie” a pregătit două surprize pentru locuitorii Bălțiului, cu ocazia Zilei orașului care s-a desfășurat pe 22 mai. Atunci, echipa lui Ilan Șor a promis că va oferi un cadou și s-a ținut de cuvânt – toți locuitorii capitalei nordului sunt invitați să participe la deschiderea solemnă a sezonului estival în parcul de distracții OrheiLand.

Evenimentul grandios se va desfășura pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Organizatorii au pregătit un amplu program festiv pentru copii și adulți, care va începe la ora 11:00.

Pe vizitatori îi așteaptă un spectacol de divertisment, piese de teatru pentru copii, reprezentații ale tinerilor artiști și, bineînțeles, un număr mare de atracții. Totul va fi, ca de obicei, absolut gratuit!

Iar la ora 18:30 va începe un concert cu artiști de renume din țară și de peste hotare. Pe scena OrheiLand vor urca cunoscutul DJ din Turcia DJ Burak Yeter, inegalabila cântăreață germană Oceana și talentatele formații din Moldova Sunstroke Project și DoReDos. Seara va culmina cu un spectacol de focuri de artificii.

Blocul politic „Victorie” îndeamnă toți doritorii să meargă în parcul de distracții. Pentru aceasta e nevoie doar să sunați la numărul de telefon 078540947 și să vă înregistrați până pe 30 mai. Organizatorii vor fi încântați să vă vadă la sărbătoare!

Iar al doilea cadou grandios bălțenii îl vor primi pe 2 iunie! În piața centrală va avea loc un mare concert, concursuri pentru copii, bunătăți gratuite și focuri de artificii. Astfel, capitala nordului va marca repetat sărbătoarea sa și, în același timp, Ziua Copilului și începutul verii.

In this article