MADRM organizează primul offline din 2019

În contextul aprobării modificărilor la Legea privind deșeurile, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, organizează un offline cu tematica: „Incinerarea și coincinerarea: pro sau contra”. Participă Secretarul de...

În contextul aprobării modificărilor la Legea privind deșeurile, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, organizează un offline cu tematica: „Incinerarea și coincinerarea: pro sau contra”. Participă Secretarul de Stat, Iuliana Cantaragiu, care va vorbi despre modificările articolului 17 din Legea 209, ce permite incinerarea și coincinerarea deșeurilor, avantajele și dezavantajele, precum și interesele unor politicieni, în acest context, transmite Breaking News.

Evenimentul se va desfășura joi, 29 august 2019, cu începere de la ora 17:00, la Propaganda Café, str. Sciusev 70, mun. Chișinău.

Jurnaliștii interesați sunt rugați să confirme prezența până miercuri, 28 august, ora 19:00, indicând numele, prenumele, instituția de presă, datele de contact.

 

In this article


Join the Conversation