Ilan Șor: „Grosu va trebui să răspundă pentru calomnie”

Igor Grosu i-a ofensat din nou pe reprezentanții opoziției. Se pare că nu-i pasă dacă este vorba despre un deputat, despre Bașcan sau despre vreun activist. Președintele Parlamentului...

Igor Grosu i-a ofensat din nou pe reprezentanții opoziției. Se pare că nu-i pasă dacă este vorba despre un deputat, despre Bașcan sau despre vreun activist. Președintele Parlamentului își permite acuzații și insulte nefondate.

Grosu a numit-o pe Evghenia Guțul „infractoare”. Exact în stilul regimului – se substituie judecății și organului de investigație. Mai mult, președintele Parlamentului a declarat că Evghenia nu are ce căuta în guvern. Se pare că Sandu și acoliții ei sunt gata să facă orice pentru asta. Scopul este clar: să scape de concurenți – în guvern trebuie să rămână doar „ai săi”, oameni comozi”, a declarat liderul blocului politic „Victorie” Ilan Șor.

Grosu este cunoscut pentru comportamentul său odios și pentru faptul că ședințele parlamentului sub conducerea sa au devenit un loc de certuri și scandaluri constante. Iar propriile sale declarații nu îi fac față unui oficial.

„Pentru calomnie va trebui să răspundă. Și să răspundă în judecată. Vom iniția un proces de judecată pentru minciună, calomnie și imixtiune în actul de justiție”, a adăugat Ilan Șor.

Faptul că Bașcanul Găgăuziei Evghenia Guțul nu a ocupat până acum locul care i se cuvine în guvernul Moldovei și că acum este atacată și persecutată este o rușine pentru o țară democratică.

In this article