Ion Ceban și conducerea Primăriei din Yerevan stabilesc o agendă comună pentru colaborare

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, efectuează, în aceste zile, o vizită oficială la Erevan, Capitala Armeniei, unde a reuși deja să se întâlnească cu conducerea Primăriei...

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, efectuează, în aceste zile, o vizită oficială la Erevan, Capitala Armeniei, unde a reuși deja să se întâlnească cu conducerea Primăriei locale, abordând mai multe subiecte de interes comun.

„Astăzi, 16 mai, împreună cu colegii mei, am avut o întrevedere cu conducerea Primăriei din Yerevan, unde am discutat mai multe proiecte pe care le putem realiza împreună. De asemenea, am convenit în crearea unei foi de parcurs în mai multe domenii de colaborare”, a spus Ion Ceban.

„Cu colegii de aici ne leagă o frumoasă prietenie, iar acum un an, cu toții, am plantat mai mulți copaci în Scuarul din strada Moldova”, a mai subliniat Ion Ceban.

Astfel, în context, Primarul General a menționat că, delegația de la Chișinău, împreună cu cea din Yerevan, urmează să inaugureze și bustul lui Manuc Bei Mirzoian, lucrarea fiind realizată de sculptorul Veaceslav Jigliţchi, cetățean de onoare al municipiului Chișinău.

O delegație din cadrul Primăriei Capitalei efectuează în aceste zile o vizită oficială la Yerevan, Armenia, unde participă la Reuniunea anuală a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și la Forumul de Business, ediția 2024.

In this article