Aeroportul Chișinău își extinde opțiunile de zbor cu Eurowings

Aeroportul Internațional Chișinău anunță despre începerea operării companiei aeriene low-cost germane Eurowings, iar primul zbor a fost lansat pe data de 1 mai prin cursa directă regulată Cologne-Chișinău-Cologne....

Aeroportul Internațional Chișinău anunță despre începerea operării companiei aeriene low-cost germane Eurowings, iar primul zbor a fost lansat pe data de 1 mai prin cursa directă regulată Cologne-Chișinău-Cologne.

Potrivit autorităților, cursa directă regulată Cologne-Chișinău-Cologne va avea o frecvență de două ori pe săptămână, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă, iar din 18 mai și cursa directă regulată Stuttgart-Chișinău-Stuttgart în fiecare zi de marți și sâmbătă.

Compania aeriană Eurowings a fost întâmpinată festiv pe cursa Cologne-Chișinău, cu o atmosferă de sărbătoare, pasagerii fiind serviți cu gustări dulci, tradiționala pâine cu sare, zâmbete și emblematicul arc din jeturile de apă format de către autospecialele Aeroportului Internațional Chișinău.

„Prin această lansare mult așteptată, pasagerii noștri vor avea posibilitatea să călătorească în mod accesibil și flexibil spre și din orașul Köln și Stuttgart direct, fără escale. Köln este un oraș al contrastelor, fiind perceput de călători ca o expoziție de arhitectură vie, cu clădiri care datează încă din epoca romană alături de muzee și săli de concerte moderne, avangardiste. Stuttgart, fiind și el o opțiune excelentă pentru călătorie, este perceput ca un oraș vibrant și modern în care trecutul și prezentul coexistă în armonie”, se arată în anunțul AIC.

Cursele vor fi deservite de aeronavele Airbus A 319 în configurație full economy, iar biletele de călătorie pot fi achiziționate pe www.eurowings.com.

De menționat că Eurowings aparține grupului Lufthansa și operează peste 150 de zboruri directe către destinații din Europa.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article