Furculiță: Blocul Comuniștilor și Socialiștilor susține lupta cu corupția, însă aceasta nu trebuie să însemne ”schimbarea unui grup pe alt grup”

Lupta cu corupția declarată de PAS nu trebuie să se transforme în vânătoare de vrăjitoare, a declarat socialistul Corneliu Furculiță, invitat în studioul Prime TV. Deputatul ales pe...

Lupta cu corupția declarată de PAS nu trebuie să se transforme în vânătoare de vrăjitoare, a declarat socialistul Corneliu Furculiță, invitat în studioul Prime TV. Deputatul ales pe listele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a menționat că cetățenii așteaptă primordial de la noua guvernare acțiuni menite să îmbunătățească viața lor de zi cu zi. 

”Votul care a fost dat pentru PAS a fost mai mult unul social. Am văzut promisiuni cu caracter social, majorare de pensii, salarii, dacă se mergea doar pe lupta cu corupția rezultatul putea să fie altul. Cetățenii vor pace, liniște, stabilitate, bunăstare, pensii, salarii, investiții, vrea domeniu de afaceri, calitate, certitudine în viitor. Asta este așteptarea. Oamenii vor creșterea bunăstării lor”, a spus Furculiță.

Socialistul a declarat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor susține lupta cu corupția, însă aceasta nu trebuie să însemne ”schimbarea unui grup pe alt grup”. Corneliu Furculiță a menționat că reformarea anunțată de PAS la CNA și Procuratura Generală nu trebuie să depășească cadrul legal, astfel ca ulterior să fie motive de a merge în judecată.

In this article