Liderii PAS au ales să plece la odihnă, în loc să se apuce imediat de lucru, spune Furculiță

Unii din liderii viitoarei guvernări au ales să plece la odihnă, în loc să se apuce imediat de lucru. Remarca a fost făcută de socialistul Corneliu Furculiță, după...

Unii din liderii viitoarei guvernări au ales să plece la odihnă, în loc să se apuce imediat de lucru. Remarca a fost făcută de socialistul Corneliu Furculiță, după ce presa a scris că liderul interimar PAS, Igor Grosu, se odihnește în aceste zile într-un hotel de lux pe litoralul Mării Mediterane. 

Furculiță a declarat, la un post de televiziune, că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va fi o opoziție activă, care nu va da niciun moment de respiro pentru noii guvernanți.

”Vom fi o opoziție puternică, avem experiență. Avem o echipă care cunoaște atât cum e să fii la guvernare, cât și munca în opoziție. Vom fi cu ochii pe guvernare și vom face acele lucru care sunt necesare, care sunt cerute de la opoziție. Opoziția este o parte a sistemului democratic, o parte a Parlamentului, ne vom face foarte bine temele și sper că colegii de la guvernare vor simți acest lucru. Văd deja că o parte din liderii viitoarei guvernări au plecat la odihnă. Am citit despre asta în știri. Poate vor să-și întremeze sănătatea înainte de actul guvernării. Dar eu cred că în acest moment ar fi bine pentru ei ca să se apuce de lucru”, a spus Furculiță. 

Socialistul a menționat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va critica și va susține guvernarea acolo unde este necesar, în special în domeniile ce țin de bunăstarea economică a cetățenilor.

In this article