Dubai: Un autobuz s-a izbit de un indicator rutier, 17 persoane decedate

Un autobuz s-a izbit de un indicator rutier în Dubai provocând moartea a 17 persoane, a anunţat vineri poliţia emirateză, citată de agenţia DPA, transmite Breaking News. Vehiculul,...

Un autobuz s-a izbit de un indicator rutier în Dubai provocând moartea a 17 persoane, a anunţat vineri poliţia emirateză, citată de agenţia DPA, transmite Breaking News.

Vehiculul, proprietate a companiei Omani, a lovit indicatorul rutier joi seara pe autostrada Sheikh Mohammed bin Zayed din Dubai, a precizat poliţia pe Twitter. Şoferul autobuzului a suferit răni uşoare.

Poliţia a indicat că este în curs de desfăşurare o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

La bordul autobuzului, care asigura legătura între Dubai şi Muscat, se aflau în momentul accidentului 31 de persoane de diferite cetăţenii, au afirmat oficiali ai poliţiei.

Potrivit ediţiei online a cotidianului emiratez de limbă engleză The National, printre pasageri se aflau cetăţeni asiatici şi europeni.

Dubai, o destinaţie turistică animată, este una dintre cele şapte componente ale Emiratelor Arabe Unite (EAU), celelalte şase fiind Abu Dhabi, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Eas Al-Khaimah şi Fujairah.

In this article


Join the Conversation