Doi tineri au sustras dintr-un safeu circa 1 300 000 lei

Doi tineri originari din Strășeni și Ialoveni, au fost reținuți ca urmare a acțiunilor de polițiștii din Strășeni în comun cu ofițerii Direcției crime grave a Inspectoratului Național...

Doi tineri originari din Strășeni și Ialoveni, au fost reținuți ca urmare a acțiunilor de polițiștii din Strășeni în comun cu ofițerii Direcției crime grave a Inspectoratului Național de Investigație, fiind bănuiţi de furt în proporţii deosebit de mari, săvârşit în anului 2018, transmite Breaking News.

La finele lunii martie 2018, poliția din Strășeni a fost sesizată precum că persoane necunoscute, prin forțarea barelor metalice și a geamului, au pătruns pe timp de noapte, în sediul unui SRL din orașul Strășeni, unde dintr-un safeu au sustras mijloace bănești. Prejudiciul cauzat fiind de circa 1 300 000 lei.

În cadrul acțiunilor de investigaţii, polițiștii au stabilit că banii sustrași au fost investiți de suspecți în bunuri imobile: procurarea unui apartament în municipiul Chișinău, loturi de teren în orașul Strășeni și mijloace de transport. Audiați de polițiști, suspecții și-au recunoscut vina.

Tinerii se află în arest pe un termen de 30 de zile,  dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.

 

In this article


Join the Conversation