Competiții la proba cross în cadrul Spartachiadei IGSU

Recent, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a desfășurat competiții la proba cross între subdiviziunile teritoriale, transmite Breaking News. Întrecerile au avut loc în parcul „Valea...

Recent, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a desfășurat competiții la proba cross între subdiviziunile teritoriale, transmite Breaking News.

Întrecerile au avut loc în parcul „Valea Morilor” din mun. Chișinău între 17 echipe sportive din cadrul IGSU. Sportivii au demonstrat abilitățile și rezistența la două probe – alergare la  distanță de 3000 m și de 5000 m.

În final, pe primele trei locuri în clasamentul general s-au clasat, după cum urmează: I loc – Detașamentul salvatori și pompieri Rîșcani, al II-lea loc – Detașamentul salvatori și pompieri Ciocana, al III-lea loc – Detașamentul salvatori și pompieri Centru.

La proba alergare la distanță de 3000 m, clasamentul individual primul loc a luat sergentul-major s/intern Guțuleac Vladimir, Detașamentul salvatori și pompieri Rîșcani, La proba a doua, de 5000 m, cele mai bune rezultate în clasamentul individual a arătat locotenentul-major s/intern Railean Maxim din  Detașamentul salvatori și pompieri Rîșcani.

Competițiile au drept scop perfecționarea abilităților sportive ale pompierilor și salvatorilor din țară și se desfășoară anual în cadrul Spartachiadei sportive a IGSU.

In this article


Join the Conversation