Detalii noi și imagini de la locul în care a fost găsită fata din Orhei

Aproximativ o mie de oameni au căutat-o astăzi pe Ana Maria, fata din Orhei dispărută acum opt zile. “O Echipă Combinată De Forțe De Ordine Și Voluntari A...

Aproximativ o mie de oameni au căutat-o astăzi pe Ana Maria, fata din Orhei dispărută acum opt zile.

“O Echipă Combinată De Forțe De Ordine Și Voluntari A Căutat Neobosit Zi Și Noapte, Traversând Condiții Meteorologice Nefavorabile, Pentru A Găsi Trupul Unei Fete Dispărute. După Zile De Căutări, Ei Au Descoperit Victima Într-O Zonă Împădurită La Aproximativ 21 De Kilometri De Chițcanii Vechi, Locul De Origine A Șoferului Considerat Acum Principalul Suspect.

Oamenii legii împreună cu voluntarii au căutat zi și noapte, prin ploaie, vânt, sub fiecare piatră, transmite Știri.md. După zile în șir de căutări, oamenii legii au găsit trupul neînsuflețit al fetei într-o fâșie forestieră, la 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, acolo unde ar fi locuit șoferul reținut.

„A fost o săptămâna în care am examinat fiecare centimetru de pământ, am analizat mii de înregistrări video, am mers prin ploaie, am ridicat fiecare piatră, am verificat fiecare loc și am întors toate gunoiștele. Dar rezultate sunt atunci când sunt Oameni, mulți Oameni”, scrie Poliția Republicii Moldova.

TV8 a publicat imagini cu locul în care a fost găsită tânăra, acoperită cu crengi uscate. În același timp, Ungureanu 112 scrie că pe una dintre camerele de supraveghere s-ar vedea momentul în care șoferul reținut a dus-o pe Ana Maria la el acasă, în jurul orei 21:00, iar pe la orele. 4:30 dimineața a scos fata și a pus-o în portbagaj.

Principalul suspect a fost anterior căsătorit și are un băiat și o fetiță. Șoferul de 45 ani a fost identificat și reținut pe data de 16 aprilie, însă refuză în continuare să colaboreze cu ancheta.

Amintim că tânăra de 19 ani, dintr-o localitate din Orhei, care a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din Orhei la data de 12 aprilie, ora 21:00, iar de atunci este de negăsit.

În dimineața zilei de 20 aprilie, oamenii legii au anunțat că s-au mobilizat la Chițcanii Vechi, raionul Telenești în căutarea tinerei de 19 ani care a dispărut.

La scurt timp, Inspectoratul General al Poliției a venit cu noi detalii privind cazul dispariției fetei de 19 ani din Orhei.

Mai exact, oamenii legii au stabilit că înainte ca principalul suspect să fie reținut, mașina acestuia a fost fixată de camerele de monitorizare a traficului, sprea Chișinău, iar alături avea o tânără, care poate fi martor important pe acest caz.

In this article